Egy finom és egészséges desszertet szerettem volna készíteni a gyerekeknek uzsonnára, és mivel volt itthon egy nagy doboz joghurtom aminek holnap lejár a szavatossága, gondoltam veszek mellé túrót, és kekszet, és csinálok krémtúrót. Az ötlet nem is volt rossz, de mivel az egész joghurtot fel akartam használni, így a végeredmény elég hígra sikeredett. Főztem hozzá egy kevés sűrű tejbegrízt, és összekevertem azzal. A búzadara szépen felvette a felesleges nedvességet, viszont az ízén nem sokat változtatott.
Hozzávalók:
- 250g túró
- Joghurt
- Vaníliás-cukor
- Cukor ízlés szerint
- Keksz (Én Győri Zabfalatokat használtam)
2. Keverjük el a túróval
3. Kanalanként adjunk hozzá joghurtot, míg megfelelő állagot nem kapunk
4. Ízesítsük cukorral, vaníliás-cukorral ízlés szerint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése